Rätt kläder för greenen

Att spela golf är för många det bästa som finns. Därför spelar många spelet i både ur och skur, de befinner sig alltså på golfklubben och greenen även när det regnar. Det är en sport som bara gör sig rätt utomhus och alla illustrationer av spelet gör sig inte förtjänt. Det tråkiga vädret stoppar i alla fall inte spelarna och den traditionella golfklädseln får döljas under bra täckläder. Många spelare har sett det som viktigast att ha sin traditionella klädsel på sig och visa den genom en regnkappa som är genomskinlig, men dessa håller varken värme eller stänger ut regnet helt. Det man bör ha på sig under sin spelomgång är:

  • Man kan gott och väl skippa gummistövlarna numera och ett par bra kängor i gore-tex kan stänga ute regnet lika bra. Viktigt att komma ihåg är att klädseln inte får komma i vägen för svingen.
  • Regnjackor som motstår vind är viktigt på den öppna greenen, både varma och kalla finns och för alla årstider, det är bara att välja och vraka hos Nicework. Där finns även resten av golfprodukterna då söker i klädväg.
  • Regnställ kan också vara bra att investera i, då får man komplett set av byxor och jacka.
  • Glöm inte ett par riktigt bra handskar, det finns specialtillverkade för just golf och för att få ett bättre grepp.